We werken met plezier aan mooie dingen

mooi werk

.

Verhalen vertellen

Op een vrolijke, open manier mooie dingen doen. Dat was ook voor ons de reden om met de afdeling 4 te starten. En deze mooie dingen als verhalen verder vertellen. Want daar leer je van en word je trots van.

Organiseren op energie

Wij organiseren op energie!
We verzamelen een clubje interne ‘koplopers’ die zin hebben om energie te steken in het proces, die willen leren, enthousiast zijn, experimenten aanjagen en met ons op zoek gaan naar dat wat werkt. Kleine dingen proberen en dan de rest ‘besmetten’. 

Plezier en doen

Onze interventies zich door een hoog gehalte van plezier én doen. Het inzicht krijg je niet aan het einde van een les. maar juist tijdens het doen! Deelnemen aan het proces en daarop met elkaar reflecteren maakt dat de inzichten komen.

Improvisatietheater

We maken op een aantal momenten gebruik van (improvisatie)theater, omdat we daarmee veel sneller, indringender en op een veilige manier (want met humor) op tafel krijgt wat normaliter onder de tafel blijft.

En nog veel meer…

Onze werkwijze brengt automatisch met zich mee dat er niet één manier is. We putten uit vele bronnen, methoden en concepten. Zoals Denkadviseren, Design Thinking en Coaching. En  een rijke eigen, niet te beschrijven ervaring!

Bel ons